Professioneel in presenteren

Complete beurspresentatiewand

Bij Beurspresentatiewand.be vindt u een complete beurspresentatiewand met vele handige onderdelen. Maak uw beursstand helemaal compleet met bijvoorbeeld een bijpassende balie, sokkel, inlegplanken, folderschap of presentatieschap.

Beurspresentatiewand Balies
Beurspresentatiewand Sokkels
Beurspresentatiewand Opstuk

Accessoires in uw eigen kleur en huisstijl

Door gebruik te maken van een beurswand met één van de vele handige onderdelen, heeft u niet alleen meer gemak van de beurspresentatiewand, maar kleedt u uw stand ook helemaal aan in dezelfde stijl: indien gewenst zelfs in uw eigen huisstijl. Plaats vierkante of driehoekige sokkels van 30cm, 50cm of 100cm hoog voor extra attentiewaarde. Laat uw eigen balie bedrukken en maak gebruik van een ‘opstuk’ van 30cm voor een extra hoge beurswand. Plaats uw folders in de speciale folderschappen of kies voor een presentatieschap om uw producten te presenteren in uw beursstand. De mogelijkheden zijn haast eindeloos!

Beurspresentatiewand Verlichting
Beurspresentatiewand Driehoeksplateau
Beurspresentatiewand Folderschap

Beurspresentatiewand met verlichting

Naast onderdelen voor uw beurspresentatiewand zoals sokkels, balies, planken en folderschappen, biedt Beurspresentatiewand.be u ook passende verlichting bij uw beurswand. Onze prachtige halogeenverlichting zorgt voor sfeerverlichting in uw beursstand en laat bovendien uw huisstijl en ontwerp nog beter uitkomen. U monteert de verlichting bij uw beurspresentatiewand in een handomdraai door het slimme design.

Beurspresentatiewand Schap
Beurspresentatiewand Koffers
Beurspresentatiewand Kleuren

Uw beurspresentatiewand gemakkelijk meenemen

Eén van de vele handige onderdelen van onze beurspresentatiewanden, is de mogelijkheid deze in te pakken in een koffer of flight case. Geen gedoe, maar een slim verpakte beurspresentatiewand, die u desgewenst zelf meeneemt in uw eigen auto. De koffers bieden u alle mogelijke comfort in verpakking, maar met een flight case kiest u voor extra zekerheid.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Kijk dan ook eens bij de voorbeelden van beurspresentatiewanden, kom voor inspiratie op het gebied van beurspresentatiewanden naar onze showroom of neem contact met ons op.