Professioneel in presenteren
Annemarie van Voorden, Bonar floors

Annemarie van Voorden, Bonar floors

"Via zoeken naar presentatiewand zijn we bij Madrene terecht gekomen. De handigheid van het systeem trok ons over de streep. Dit bleek uit de demonstratie die we kregen bij Madrene. We hebben de panelen aan beide kanten bestickerd en hebben zo meerdere presentatiemogelijkheden met 1 wand. Echt een oplossing. We zouden zo weer een presentatiewand kopen bij Madrene."

Ari Pouw, Imoshion

Ari Pouw, Imoshion

"Op de website al zie je dat Madrene goed is in displays. Al die vormen en voorbeelden zeiden ons genoeg. Zo'n proefdisplay is ideaal, je hebt dan intern ook een beter verhaal. Madrene is zeker niet te duur. Wij hebben al meerder collega's aanbevolen om kennis te maken met dit praktisch bedrijf dat ook nog eens de afspraken goed nakomt. Heel belangrijk!"

Susanne van der Wee, Hawedo BV

Susanne van der Wee, Hawedo BV

"Mooie uitstraling, makkelijk op te zetten en af te breken, compact verpakt, door maatwerk van Madrene helemaal naar onze wens in te delen mbt onze artikelen; TOWA werkhandschoenen. Daarnaast erg praktisch dat we de afbeeldingen op de presentatiewand kunnen veranderen. Kortom: wij zijn erg tevreden met deze presentatiewand."

Royal Canin

Royal Canin

"Jammer dat ik vanochtend niet in de gelegenheid was je te ontvangen, maar je hebt absoluut een mooi product achtergelaten. De wand ziet er erg goed uit! Deze heeft nu een prominente plaats gekregen in onze vergaderzaal zodat iedereen hier zich tijdens de besprekingen op kan vergapen... ik zie hier wel mogelijkheden in, nu afwachten wat mijn collega's er van vinden en watr het uiteindelijke prijskaartje van deze wand gaat worden. Laat maar weten."

Marjan Franken, Buro de Beer

Marjan Franken, Buro de Beer

"De Hooge Waerder was zeer blij met de wand, bedankt voor je hulp en de snelle service"

Nico Schellekens, van den Berg ID

Nico Schellekens, van den Berg ID

"Super dat je hem precies kon aanpassen naar onze wensen. Als we nog ooit iets nodig hebben komen we zeker terug"
www.vandenberg-id.com

Koen Maeyens, Evangelische Theologische Faculteit Leuven

Koen Maeyens, Evangelische Theologische Faculteit Leuven

"De stand is zeer goed toegekomen. Heb alles even snel bekeken en ziet er goed uit! Heel hartelijk dank voor uw snelle en goede service, dat apprecieer ik enorm!"