Professioneel in presenteren

De beurswandleverancier voor Vlaanderen

De showroom van beurspresentatiewanden.be is gelegen in het Noord-Brabantse Sint Oedenrode in Nederland. Vanaf deze plek, vlakbij de grens met België, bedienen wij zowel klanten in Nederland als in België.

De perfecte service van beurspresentatiewand.be

In onze showroom vindt u niet alleen veel inspiratie op het gebied van beurswanden, maar ook onze eigen standbouwsystemen en displays. Wij ontvangen u met een kopje koffie en laten u graag zien hoe wij werken en reeds eerder gemaakt hebben voor andere klanten. We nemen graag de tijd voor u om samen met u een ontwerp van uw beurswand te maken zodat u precies kunt zien hoe uw wand er uit zal zien.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom naar onze showroom, neem contact met ons op of bekijk eerst onze voorbeelden van beurswanden.

Bekijk uw beurswand in onze showroom

Wilt u meer weten over onze beurswanden? Of wilt u deze eerst zien voordat u tot aankoop overgaat? In onze showroom geven wij u graag een voorproefje. Met de vele verschillende beurswanden die wij hier opgesteld hebben, inspireren wij u graag op het gebied van beurswanden en beursinrichting. In onze showroom staan zowel de zesdelige als de achtdelige en tiendelige beurswanden opgesteld.