Professioneel in presenteren

Professionele beurswanden

Op beurspresentatiewand.be vindt u professionele beurswanden van een hoge kwaliteit. Al onze beurswanden zijn gemaakt van duurzame foampanelen van 70x100cm. Wij bieden de beurswanden vakkundig full colour bedrukt, voor een professionele uitstraling van uw merk op een beurs of evenement. Bedruk uw beurswand naar eigen ontwerp en zorg voor extra onderscheidend vermogen. De beurswanden zijn perfect afgewerkt met een wit, zilver of zwart frame. Andere kleuren zijn ook leverbaar, neem contact met ons op voor meer informatie.

De goedkoopste beurswand

Beurspresentatiewand biedt een perfecte combinatie van een tot in de puntjes verzorgde beurswand en een aantrekkelijke prijs. U schaft al een zesdelige beurswand aan vanaf € 399,-. De achtdelige beurswanden kunt u kopen vanaf € 499,- en de tiendelige beurswand vanaf € 599,-. Mooie beurswanden, lage prijzen.

Gemakkelijke beurswanden

De beurswanden van beurspresentatiewand.be kunt u eenvoudig zelf opbouwen en afbreken. Maar wij verzorgen indien gewenst ook graag uw complete beursstand voor u. De beurswanden zijn bovendien gemakkelijk mee te nemen: de beurswand is lichtgewicht en wordt geleverd in een handige koffer of desgewenst in een flight case.

Uw beurswand compleet geleverd

De beurswanden van beurspresentatiewand.be worden volledig naar wens geleverd. Met handige accessoires en met professionele bedrukking in full colour, in 1 kleur of in zwart-wit naar eigen ontwerp. Daarnaast kunnen wij uw beurswand beplakken met een ijzerhoudende folie, zodat u indien gewenst kunt werken met magneten om foto’s, posters of kaarten te bevestigen.

De beurswanden zijn opgebouwd uit een aluminium frame, waarin twee kunststof panelen worden geplaatst. Op die manier kan elk frame op vier verschillende manieren worden gebruikt. Onze beurswanden bestaan uit 6, 8 of 10 delen. De panelen scharnieren zowel links als rechts, zodat u de beurswanden op vele verschillende manieren kunt gebruiken. Met de vele handige accessoires maakt u uw beurswand bovendien helemaal af.